Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ МІСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ «НАШІ ТАЛАНТИ ТОБІ, КРИВОРІЖЖЯ!» (ВІДЕО) PDF Друк
Середа, 17 травня 2017, 19:46

fest tanci

Свято дитячих талантів, краси і  гармонії, любові до мистецтва  і українських народних традицій. Таким видався цьогорічний   міський фестиваль «Наші таланти тобі, Криворіжжя!». Він  зібрав  на одній сцені найкращі творчі  колективи  нашого міста. Перший запальний танок з українськими мотивами  і найщиріші привітання всім учасникам конкурсу створили у залі  атмосферу творчості і позитиву.  

Програма гала-концерту фестивалю  видалась досить насиченою. Найкращі  колективи  міста та керівники  творчих гуртків  були нагороджені  за плідну працю і виховання молоді та з нагоди відзначення ювілейних дат. Отримали вітання і близько сорока  молодих   педагогів позашкілля. Вперше на дитячому фестивалі продемонстрували свою майстерність  керівники  вокально – інструментального  квартету «Довгинцівські музики» Центру дитячо-юнацької творчості «Дружба» та вокально- хореографічної студії «Star time» Міського палацу дитячо-юнацької творчості «Горицвіт».

Кожний з наступних виступів  юних талантів  був  колоритним, яскравим і професійним, викликав у глядачів шквал емоцій та  аплодисменти. Жартівливі і ліричні теми звучали у пісенних і музичних композиціях. Юні вокалісти  вражали  передачею  почуттів, манерою виконання  і створеними  пісенними  образами. 

Юні танцівники порадували своїх шанувальників  гарним виконанням  народних, класичних та  сучасних  хореографічних композицій. Яскраві  костюми доповнювали створені образи. На думку журі,  фестивалю з кожним роком підвищується якість виступів учасників інструментального і театрального жанрів. Кращим  стає  репертуар  вокальних і хореографічних колективів, зростає естетика подачі номерів. 

Фестиваль показав, що сьогодні поруч  з відомими творчими колективами з’являються  нові імена юних талановитих виконавців. Кожен з їх виступів вирізнається творчою ідеєю, цікавим сюжетом,  оригінальністю і  щирістю виконання.

Переможцями  фестивалю визнано 552 вихованці позашкільних і 205 учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Отримавши  найвищі оцінки своєї  роботи, наступного року  юні артисти пообіцяли порадувати  своїх шанувальників новими творчими ідеями і виступами.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити