Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
АКЦІЯ ПРОТИ РЕКЛАМИ НАРКОТИКІВ (ВІДЕО) PDF Друк
Середа, 19 липня 2017, 19:14

miting antinarkotik

“Допоможіть поліції  знайти рекламу наркотиків”  –  під такою назвою 18 липня активісти мітингували під будівлею Криворізького відділу нацполіції. Все через рекламу розповсюдження наркотиків, яку без перешкод можна зустріти на будинках та парканах  – так звану “закладку”. Як уберегти власних дітей  від цікавості спробувати наркотики – далі.

Незвичне графіті “закладка” нещодавно з’явилося на будинках, парканах та  зупинках Кривого Рогу. І йдеться не про відмітку у книжці, а рекламу наркотиків, завдяки  якій можна легко замовити потрібні  наркотичні речовини. Проти їх розповсюдження та реклами криворізькі активісти  мітингували під будівлею Криворізького відділу Нацполіції.

Мітингувальників почули. Із роз’ясненням ситуації вийшов Микола Верповський, заступник начальника Криворізького відділу Нацполіції. За даними правоохоронців, наше місто не поодиноке в Україні, де масово почали з’являтися такі написи.

У безконтактній схемі розповсюдження наркотиків діє інтернет-валюта – біткоіни.  Сайт зареєстрований в Російській Федерації. “Закладка” з’явилася не тільки в Україні, а й у Польщі. На Криворіжжі збут наркотиків цим способом зафіксовано  14 липня. А поки слідство триває,  правоохоронці звертаються до мешканців міста, житлово-комунальних установ, по можливості зафарбовувати написи “закладок”, аби уникнути їх розповсюдження. 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити