Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
НАВЧАННЯ ДЕПУТАТІВ. ПРОБЛЕМИ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ. (ВІДЕО) PDF Друк
П'ятниця, 20 жовтня 2017, 19:57

batareya beby

Зазвичай гостям демонструють найкраще, але сьогодні – принципово інший привід – обговорити проблемні питання та визначити перспективи розвитку. Орієнтуючись на реальний стан справ, Криворіжтепломережа депутатам показує, за визначенням тепловиків, середньостатистичну котельню, яка нічим не відрізняється від багатьох інших. 

Будівництво найстарішої котельні підприємства датується ще 1947 роком, говорить Сергій Мітін. Діюче обладнання споживає гігантські обсяги енергоресурсів, а точкове впровадження енергозберігаючих заходів дає лише частковий і в загальних масштабах малопомітний результат. На цій котельні також було проведено модернізацію у 2015-у -16-у роках.

Реконструкція теплопостачання міста – залишається чи не єдиним способом підвищення якості послуг та зниження тарифів. Однак, її проведення – тривалий та затратний шлях. І в цьому тепловики розраховують на підтримку з місцевого бюджету.

Депутати також вбачають майбутнє теплопостачання за більш ефективним обладнанням, проте міський бюджет у змозі профінансувати це, хіба що, частково. Як вихід – зовнішнє інвестування, кредитні кошти, говорить депутат міськради Антон Петрухін. 

Що ж до початку опалювального сезону, він, - говорить Сергій Мітін, вже не під загрозою, а ось його проходження – напряму залежить від розрахунків споживачів. Ліміти газу виділяються на кожну наступну декаду і до кінця жовтня – газу вистачить. Зараз вже працюють 12 котелень підприємства із наявних 76-ти. Тепло подається на лікарні та дитячі садочки. Умови отримання теплоносія населенням залишаються незмінними  - середньодобові +8 градусів протягом трьох діб. 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити