Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
НА ПОРОЗІ “ШЛЮБНОГО СЕЗОНУ” (ВІДЕО) PDF Друк
П'ятниця, 13 квітня 2018, 19:34

sezon svadbi

У Кривому Розі стали частіше одружуватися. Таку тенденцію відзначають працівники районних відділів реєстрації цивільних станів. Так, у Центрально-Міському РАЦСі з початку року було зареєстровано вже 150 шлюбів, у той час як минулого року за цей час одружилися лише 118 пар. Більшість молодят надають перевагу компактним весіллям, практичному та скромному вбранню.

Тим не менш, кожна пара намагається виділитися. Зазвичай влаштовують тематичні весілля, обираючи вбрання наречених та гостей одного кольору.

Зробити пропозицію коханій у народних традиціях вирішив криворіжець Герасим. Зі своєю дівчиною чоловік прожив вже півтора року та освідчитися вирішив, як справжній козак – на конях та із шаблею на боці. Підтримати та привітати наречених друзям та рідним не завадив навіть дощ.

Традиційно «шлюбний сезон» розпочинається з червня. Більшість молодят, зазначають у відділі реєстрації цивільних станів, зараз дотримуються постів та не одружуються у травні, аби у сімейному житті не було чварів. Перші числа червня вже повністю заброньовані, однак, найбільшу кількість шлюбів у Центрально-Міському РАЦСі прогнозують 18 серпня – на цей день подали заяви вже 16 пар.