Погода

Погода
Погода в Кривом Роге

влажность:

давление:

ветер:

Курс Валют

допомога з курсовими
ДІТИ ЖУРНАЛІСТІВ ПІДГОТУВАЛИ ТВОРЧИЙ ЕКСПРОМТ (ВІДЕО) PDF Друк
Четвер, 07 червня 2018, 19:04

jurnalisti diti

Такі схожі і такі різні: діти журналістів експромтом підготували свою невеличку святкову програму. Були серед них і завзяті спорстсменки, і фоторепортери, і співаки, і музиканти. Фотожурналіст Сергій Косигін навіть вже встиг підготувати собі надійну зміну.

Двійнята Ксенія та Поліна Ткачуки підготували музичний подарунок. Говорять: співи – їх захоплення, за словами тата – журналіста Віталія Ткачука – співати почали раніше, ніж говорити.

Привітали журналісти своїх колег із перемогою в творчому конкурсі Дніпропетровської організаці НСЖУ, в якому змагалися 30 журналістів регіону. Кращою журналістською роботою було визнано статтю кореспондента «Домашньої газети» Миколи Крамаренка, а кращою публіцистичною роботою – матеріал редактора альманаху «Символ» Тетяни Мєліхової. Ії колега, співредактор Ірина Бугайова перемогла в номінації «Патріот рідного краю».

Лауреатами номінації «Вірність професії» стали голова Криворізького осередку НСЖУ Людмила Тіміргалєєва та голова асоціації спортивних журналістів Кривбасу Святослав Азаркін. З Почесною відзнакою НСЖУ привітали журналіста і письменника Володимира Бухтіярова. 

Журналіст – це не професія, а спосіб життя, кажуть криворізькі медівники, й іншого собі не бачать. А діти говорять, що завжди готові батьків підтримати – і справами, і цікавими ідеями.